top of page

Overflade forsynet dykkeruddannelse på Færøerne
SCUBA til Overflade Forsynet Dykning

En bekymring flere danske SCUBA erhvervsdykkere har, er manglen af mulighederne for at opgradere sit SCUBA dykkercertificat. I øjeblikket findes der desværre ikke muligheder for at opgradere SCUBA dykkercertificater i Danmark. Der bliver arbejdet på løse dette problem, men løsningen har vist sig at være lidt svær at finde i praksis. En alternativ løsning findes dog i et af de tre lande i rigsfællesskabet. På Færøerne ligger der nemlig en godkendt erhvervsdykkerskole, hvor danske dykkere har mulighed for at opgradere sin SCUBA erhvervsuddannelse til Overflade Forsynet Dykkeruddannelse.


Overflade Forsynet Erhvervsdykker på Færøerne

Har du en godkendt dansk SCUBA erhvervsdykker uddannelse, har du mulighed for at opgradere dit certifikat på Færøerne. Dykkerskolen på Færøerne har et udmærket samarbejde med foreksempel Nordsjællands Brand-og Dykkerskole, i Helsingør. Tanken med dette samarbejde er, at danske elever der har uddannet sig som SCUBA erhvervsdykkere i Helsingør får mulighed for direkte, at gå igang med opgraderings-programmet til Overflade Forsynet dykning, efter at have bestået SCUBA erhverdykkerkurset. Opgraderings forløbet tager 6 uger at afvikle. Programmet består af to uger med online-undervisning og fire uger med praktisk dykning. Kursus prisen er 32.000 DKR. www.faroedive.com


Anerkendelse af danske myndigheder

De færøske erhvervsdykker uddannelser har de fået anerkendelse af myndighederne i flere af de Artiske og Nordatlantiske lande. For at nævne nogle lande hvor myndighederne anerkender færøske dykkerbeviser kan vi nævne Grønland, Island, Danmark og ikke mindst Norge.

82 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page